Hero Banner

Az EVE Energy új elektromos járműipari megoldásokat mutat be a 2023-as németországi Akkumulátor Show rendezvényen

Play Video
Play a external video

Az EVE Energy közszemlére teszi nagy teljesítményű cellás megoldásait a 2023-as németországi Akkumulátor Show rendezvényen

STUTTGART, Németország, 2023. június 6 /PRNewswire/ -- Az EVE Energy Co., Ltd termékei Az (EVE Energy), a lítiumion-akkumulátorok vezető gyártója és energiatárolási megoldások szolgáltatója nagy népszerűségnek örvendett a németországi Stuttgartban 2023. május 23–25. között tartott Az Európai Akkumulátor Show rendezvényen. A rangos, a nemzetközi akkumulátoripar berkeiben híres eseményen több mint 770 kiállító gyűlt össze, és 10 000-nél is több résztvevőt vonzott.

Az eseményen bemutatták az EVE Energy nagy teljesítményű akkumulátoraitakkumulátorkezelő rendszereit (BMS)cellamoduljait és akkumulátorrendszereit, melyek több mint képesek arra, hogy teljesítsék a különböző helyzeteket lefedő alkalmazási követelményeket, és jobban kiszolgálják a különféle járműmodelleket, ezzel változatosan szolgálva az ügyfeleket.

A kiállítás során az EVE Energy partnerei, a BMW, a Daimler, a Bosch és más vállalatok szakértői és vezetői is részt vettek, és időt szakítottak arra, hogy személyesen meglátogassák az EVE Energy standját. Lelkes eszmecserébe bocsátkoztak a helyszínen lévő technikai és értékesítő személyzettel, kifejezve nagyrabecsüléseket a vállalat termékei iránt.

A kiállítás egyik fénypontja volt az EVE Energy nagyméretű henger alakú akkumulátorainak és " π " akkumulátorrendszereinek bemutatása. Az ultragyors töltést támogató nagyméretű henger alakú akkumulátorok egyesítik a nagy fajlagos energiát és a könnyűszerkezetes kialakítást. Az alacsony belső ellenállásukkal és nagy teljesítményükkel ezek az innovatív szerkezeti kialakítások megfelelnek a HEV (hibrid elektromos jármű) és a BEV (akkumulátoros elektromos jármű) modellek követelményeinek, és nagy hajtóerőt biztosítanak. Az EVE Energy nemrégiben jelentette be, hogy felépítenek egy gyárat a magyarországi Debrecenben, ahol a nagyméretű henger alakú akkumulátorok tömeggyártása zajlik majd.

A nagyméretű henger alakú akkumulátorok mellett egyéb rendszertermékeket is kiállítottak, mint pl. xHEV (x hibrid elektromos jármű) termékeketegymásra pakolt hasáb alakú cellás termékeket, és a 12V-os és 48V-os kisfeszültségű akkumulátorrendszereket. Ezek a termékek számos járműmodellhez használhatók a piacon, magas szintű biztonságot, kiváló minőséget és rendkívül megbízható megoldásokat kínálva a zöld energiás utazáshoz.

  • Az egymásra pakolt hasáb alakú cellás termékek mind a gyártás, mind pedig a teljesítmény szempontjából előnyösek, mivel teljes mértékben kihasználják az akkumulátorcellák belső terét, hogy magasabb energiasűrűséget, stabilabb belső szerkezetet, és nagyobb biztonságot garantáljanak az utasszállító és a kereskedelmi gépjárművekben egyaránt.
  • A várva várt „π" akkumulátorrendszer jelentős feltűnést keltett a kiállításon. A rendszer π alakú háromdimenziós folyadékhűtéses technológiát alkalmaz, amivel hatékonyan reflektál az akkumulátorrendszer 9 percen belüli gyorstöltésére. A n alakú hűtési technológia esetében a hővezető csatornákat a cella tetején, valamint bal és jobb oldalán alakítják ki, hogy háromdimenziós hőátvitelt valósítsanak meg, ezzel oldva meg a melegedési problémákat a gyorstöltésnél. A CTP integrációs technológiára alapozva nagy hatékonyságú kompozit anyagokat és ragasztóanyagokat használnak rendszerszinten 10%-os súlycsökkentéssel, kevesebb helyet felhasználva, valamint kisebb súlyt és nagyobb hatótávolságot elérve. Ez csökkenti a függést a jármű hatótávolságától, a jármű súlyának és költségének, valamint a társadalmi összköltségnek csökkenését eredményezve.
  • A 12V-os akkumulátorrendszer számos, az ólomsavas akkumulátorokhoz kapcsolódó visszatérő problémát megold, és kivételesen jól teljesít olyan területeken, mint a teljesítmény alacsony hőmérsékleten, a használat magas hőmérsékleten, és az élettartam. Különféle járműmodellekkel kompatibilis, beleértve a sportcélú haszonjárműveket (SUV), furgonokat, négyajtós és kétajtós járműveket, a különféle piaci igényeket nagy költséghatékonysággal kielégítve. A 48V-os akkumulátorrendszer beépített folyadékhűtéssel és szélsőséges hőmérsékletet kiegyenlítő technológiával rendelkezik, nagy teljesítményt biztosítva a jármű működéséhez.
  • Emellett a kereskedelmi járművekben használatos hasáb alakú cellás lítium-vasfoszfát akkumulátor, az akkumulátorkezelő rendszer, és az EVE Energy kereskedelmi járművekbe való általános akkumulátorcsomagja ragadta meg számos látogató figyelmét. Az utóbbi években a vállalat szorosan együttműködött a kereskedelmi járművek legkiválóbb hazai gyártóival, miközben termékeit széles körben használták logisztikai járművekben, személygépkocsikban, nehéz tehérgépkocsikban, és más területeken. Az EVE Energy tovább menetel előre, azzal a céllal, hogy globális tényezővé váljon, valamint kapcsolatokat és együttműködéseket alakítson ki nemzetközi ügyfelekkel. A vállalat innovatív és megbízható termékei szolgálnak a fenntartható és hatékony energetikai megoldások nyújtása iránti elkötelezettsége bizonyítékául.

Az EVE Energy demonstrálta bizalmát a tengerentúli üzleti terjeszkedésben és a kiemelkedő technológiai előnyökben, valamint hozzáállását a harmonikus együttműködés elősegítéséhez. Az EVE Energy egy globális autóipari villamosítás és energiaátalakítás elősegítésének szenteli erőfeszítéseit.

Az EVE Energy vállalatról

A 2001-ben alapított, és 2009-ben Sencsenben bejegyzett EVE Energy globális piaci szereplővé nőtte ki magát, alapvető technológiákat és átfogó megoldásokat nyújt fogyasztói és nagy teljesítményű akkumulátorokhoz egyaránt, különös tekintettel a dolgok internetére és az energiainternetre. Az EVE Energy nemrégiben felállított egy kutatóintézetet 60 doktori fokozatot szerzett kutatóval és több mint 4100 kutató- és fejlesztőmérnökkel az anyagtudomány, az elektrokémia, a szerkezettervezés és az áramkörtervezés területéről, és 5900-nál több nemzeti szabadalmat szerzett Kínában. A vállalat kiadott egy szén-dioxid-csökkentési ütemtervet, számos karboncsökkentési erőfeszítéssel az energiafelhasználás, a gyártási folyamat, az ellátási lánc és az erőforrás-gazdálkodás terén, és megkapta a „Nemzeti Zöld Gyár" nevet. Időközben az EVE Energy arra használja BIM-technológiáját, hogy pontos és megbízható adatokkal szolgáljon a projektmenedzsmenthez, ezzel évente összesen 2533 tonna normál szenet megtakarítva, és a CO2-kibocsátást 16000 tonnával csökkentve.

Ha többet szeretne megtudni az EVE Energy vállalatról, kérjük, tekintse meg az EVE hivatalos weboldalát
https://www.evebattery.com/en.