Handheld tuo markkinoille uuden NAUTIZ X8 -tietokoneen – kenttätyöhön tarkoitetun erittäin pienen erikoislujitetun kämmenmikron, jonka näyttö on luettavissa kaikenlaisissa olosuhteissa.

Lidköping, Ruotsi, 23. syyskuuta 2013. - Ruotsalainen lujitettujen kannettavien tietokoneiden johtava valmistaja Handheld Group ilmoitti tänään tuovansa markkinoille aivan uuden lujitetun kämmenmikron, NAUTIZ X8:n. NAUTIZ X8 on kädessä pidettävä tietokone, jolla on ylivoimainen laskentateho, näytön suorituskyky ja akun kesto. Se on suunniteltu ankariin oloihin kenttätöihin, erityisesti paikkatietojen kartoitukseen, maanmittaukseen, julkisen turvallisuuden alalle, metsätalousalalle ja asevoimille.

Lue lisää

Nautiz X8 on suunniteltu hoitamaan tietojen keruun tehokkaasti ja luotettavasti vaativimmissakin ympäristöissä. Nautiz X8 -kämmenmikron IP67-tiiviysluokitus takaa, että laite on täysin suojattu pölyltä ja hiekalta ja kestää jopa veteen upottamisen. Se täyttää myös vaativien MIL-STD-810G-sotilastestistandardien kokonaiskestävyyttä ja kosteuden, tärinän, iskun, pudotuksen, suolan ja äärilämpötilojen kestoa koskevat vaatimukset.

Tässä dynaamisessa Handheld-tietokoneessa on erittäin tehokas Texas Instruments 4470 -kaksoisydinsuoritin (1,5 GHz). Nautiz X8:ssa on 1 Gt RAM-muistia, 4 Gt iNAND Flash -muistia ja 5 200 mAh:n litiumioniakku, joka kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi Nautiz X8:aan voi valita käyttöjärjestelmäksi Windows Embedded Handheld 6.5.3.tai Android 4.2.2.

Nautiz X8.ssa on suuri 4,7 tuuman äärimmäisen kirkas kapasitiivinen monikosketusnäyttö, joka on valmistettu kemiallisesti vahvistetusta Asahi Dragontrail-lasista. Niinpä Nautiz X8:n käyttäjät voivat nauttia ylivoimaisesta näytön kirkkaudesta kaikissa kenttäolosuhteissa. Laite on ergonomisesti suunniteltu, ja se painaa vain 490 grammaa.

Nautiz X8:ssa on sille suunniteltu u-blox-GPS-vastaanotin, ja sen voi liittää sekä Bluetooth 2.0- että 802.11b/g/n WLAN -yhteydellä. Sisäänrakennetulla 8 megapikselin kameralla, jossa on automaattitarkennus ja LED-salama, voi ottaa kuvia nopeasti ja helposti, ja siinä on puhelin/modeemi GSM/UMTS- tai CDMA-tiedonsiirtoa varten. Avoimen arkkitehtuurin ja cap-laajennusjärjestelmän ansiosta Nautiz X8:aan voi liittää lisälaitteistoja, kuten tunnistimia, radioita tai muita lisäosia.

”Uusi Nautiz X8 on maailman paras lujitettu kädessä pidettävä tietokone, jonka kestävyys, yhdistettävyys, laskentateho ja akun kesto ovat vailla vertaa – ergonomiasta ja suunnittelusta tinkimättä”, kertoo Handheld Groupin toimitusjohtaja Jerker Hellström. ”Sen kapasitiivinen kosketusnäyttö on aivan omaa luokkaansa: Se on todella kirkas ja erittäin suuri ottaen huomioon, että kyseessä on kämmenmikro. Lisäksi lasin kemiallinen erikoiskäsittely takaa, että se kestää kovaa käsittelyä kenttäolosuhteissa. Kenttätyöntekijät eri puolilla maailmaa tulevat ihastumaan tähän uuteen kämmenmikroon ja nauttimaan sen kestävyydestä ja huippuominaisuuksista.”

Nautiz X8:n voi tilata jo nyt, ja toimitukset alkavat marraskuussa.

Handheldin lujitetun Nautiz X8:n ensiesittely on New Orleansin WEFTEC-tekniikkamessuilla, ja sen jälkeen sitä esitellään Berliinin INTERGEO-kongressissa.

Hyödyllisiä linkkejä

Nautiz X8:n tuotetiedot
Press images
Handheld Group
Handheld-tuotteet
Mitä lujitettu tarkoittaa?
Tapahtumaluettelo

Twiittaa tämä:

Handheld lanseeraa NAUTIZ X8 -tietokoneen – pieni, kestävä kämmenmikro erinomaisella näytöllä www.handheldgroup.com/nautiz-x8

Tietoa Handheldista

Handheld Group on lujitettujen kannettavien tietokoneiden, PDA-laitteiden ja älypuhelimien valmistaja. Handheld ja sen yhteistyökumppanit ympäri maailman toimittavat täydellisiä mobiiliratkaisuja mm. geomatiikkaan, logistiikkaan, metsänhoitoon, joukkoliikenteeseen, kuntatekniikkaan, rakennuksille, huoltoalalle, kaivosteollisuuteen, asevoimille ja turvallisuussektorille. Ruotsalaisella Handheld Groupilla on paikallisia toimistoja Suomessa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Italiassa, Saksassa, Sveitsissä, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Jos haluat lisätietoja, katso www.handheldgroup.com/fi

Lisätietoja:

Juhani Salas, Toimitusjohtaja, Handheld Finland Oy, 050 441 7705

Linkkejä

Nautiz X8:n tuotetiedot
Press images
Handheld Group
Handheld-tuotteet
Mitä lujitettu tarkoittaa?
Tapahtumaluettelo

Käännökset

European Spanish
Chinese Simplified
Chinese Traditional
Japanese
Korean
Thai
Malay

Seuraa meitä Twitterissä

Embed Code
x
<iframe id='inlineFrameId' name='inlineframe' src="https://www.multivu.com/players/fi/72762537-handheld-launches-nautiz-x8/embed.html" frameborder="0" scrolling="no" width="512" height="384" marginwidth="0" marginheight="0" ></iframe>
<a href="https://www.multivu.com/players/fi/72762537-handheld-launches-nautiz-x8">Handheld launches the NAUTIZ X8 — a new ultra-rugged field PDA with superior screen size and sunlight visibility</a>