To British Council εγκαινιάζει το νέο του ιστότοπο στην Ελλάδα

Αθήνα, 17th September 2013, PRNewswire – Είτε θέλετε να μάθετε ή να διδάξετε Αγγλικά, να πάρετε μέρος σε εξετάσεις, να σπουδάσετε στη Βρετανία, να φέρετε τα εκπαιδευτικά σας έγγραφα για επικύρωση και μετάφραση, να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στους Βρετανικούς τομείς του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ή να μάθετε τι άλλο έχει να σας προσφέρει το British Council, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από τον καινούριο ιστότοπό μας British Council Greece website.

Η φρέσκια εμφάνιση και η ανανεωμένη αισθητική, ο σχεδιασμός και η βελτιωμένη χρηστικότητα του νέου ιστότοπου – προσβάσιμος τόσο από την επιφάνεια εργασίας όσο και από φορητές συσκευές και διαθέσιμος και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά – παρέχει εκπαιδευτικό και πολιτιστικό υλικό στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, είτε πρόκειται για μαθητές, υποψηφίους εξετάσεων, γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, είτε για λάτρεις της τέχνης ή της επιστήμης.

Τι έχει να σας προσφέρει ο νέος ιστότοπος;

Εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας

Επισκεφθείτε την ενότητα ‘Μάθετε Αγγλικά’ για να περιηγηθείτε μέσα από τα μαθήματα Αγγλικής γλώσσας που διατίθενται στο Διδακτικό Κέντρο του British Council.
Το Διδακτικό κέντρο έχει μαθήματα για παιδιά , εφήβους και ενήλικες κάθε επιπέδου, από μαθήματα για αρχάριους μέχρι μαθήματα επιπέδου proficiency. Επίσης έχουμε εξειδικευμένα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Cambridge English και IELTS, με στόχο την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των υποψηφίων και την εκπαίδευσή τους σε βασικές τεχνικές εξετάσεων.

Το British Council κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολο να βρει κανείς χρόνο για την παρακολούθηση μιας τάξης, παρέχει ένα ευρύ φάσμα εντελώς δωρεάν προγραμμάτων εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας στο διαδίκτυο.

Υλικό για καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας

Η ενότητα ‘Διδάξτε Αγγλικά’ παρέχει πληροφορίες και υλικό τόσο για έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας όσο και για εκείνους που είναι νέοι στο επάγγελμα. Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα πρόσωπο με πρόσωπο και διαδικτυακά προγράμματα εκπαίδευσης καθηγητών Αγγλικών, καθώς επίσης συνδέσεις σε περιφερειακά και επαγγελματικά δίκτυα για να βοηθήσουν τους καθηγητές να είναι ενήμεροι με τις τελευταίες εξελίξεις στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.

Εξετάσεις

Επισκεφθείτε τις σελίδες ‘Δώστε εξετάσεις’ που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πλήρες φάσμα εξετάσεων που προσφέρει το British Council στην Ελλάδα, που περιλαμβάνουν τις εξετάσεις IELTS (International Language Testing System), εξετάσεις Cambridge English σε διάφορα επίπεδα, καθώς επίσης και ένα ευρύ φάσμα διεθνώς αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών και επαγγελματικών εξετάσεων.

Σπουδάστε στη Βρετανία

Η δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών είναι ένας από τους βασικούς στόχους του British Council. Η ενότητα Σπουδάστε στη Βρετανία παρέχει πληροφορίες για την Αγγλική γλώσσα, προπαρασκευαστικά προγράμματα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στη Βρετανία, προγράμματα σπουδών της Βρετανίας διαθέσιμα στην Ελλάδα καθώς επίσης και ευκαιρίες χρηματοδότησης και υποτροφίες.

Ο ιστότοπος επίσης περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες από έναν αριθμό εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρει το British Council στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης τόσο της υπηρεσίας επίσημης και πλήρως αναγνωρισμένης μετάφρασης και επικύρωσης, όσο και της υπηρεσίας υποστήριξης φοιτητών και υπηρεσίας παροχής συμβουλών σε επαγγελματίες ιατρούς και οδοντιάτρους, που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν την ειδικότητά τους είτε να διεκδικήσουν μια έμμισθη θέση στη Βρετανία.

Τέχνες

Το British Council στην Ελλάδα δίνοντας έμφαση στις τελευταίες τάσεις, προωθεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη Βρετανική καλλιτεχνική και δημιουργική σκηνή Δραστηριοποιούμαστε σε όλα τα είδη των τεχνών και οργανώνουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν φεστιβάλ, εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια, εργαστήρια, residencies καθώς επίσης και ανταλλαγές και δράσεις δικτύωσης.
Επισκεφθείτε τις ενότητες Εκδηλώσεις και Τέχνες στον ιστότοπο για να ενημερωθείτε για το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του British Council στην Ελλάδα.

Εκπαίδευση και κοινωνία

Το έργο του British Council στον τομέα της εκπαίδευσης επικεντρώνεται στη διεθνή εκπαίδευση, στην παρουσίαση της Βρετανικής εμπειρίας αι καινοτομίας σε όλο τον κόσμο, και στη δημιουργία κοινών προγραμμάτων σε συνεργασία με εταίρους από το χώρο της εκπαίδευσης. Μάθετε περισσότερα μέσω των σελίδων Education and Society.

Ο Tony Buckby, Διευθυντής του British Council στην Ελλάδα είπε « Διαπίστωσα ότι ένα καλός ιστότοπος μετατράπηκε σε έναν σπουδαίο. Η ανανεωμένη ματιά, η πλοήγηση, ο τρόπος με τον οποίο όχι μόνο εξοικονομείται χρόνος αλλά διατηρείται επίσης το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αποτελούν μεγάλα πλεονεκτήματα για τις υπηρεσίες μας και τις δράσεις μας»

Σχετικά με το British Council

Το British Council ιδρύθηκε το 1934, είναι διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με περισσότερα από 190 γραφεία σε πάνω από 100 χώρες. Έρχεται σε επαφή με περίπου 500 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο – σχεδόν το ένα δέκατο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το British Council λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1939. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων και επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: Αγγλικά, εκπαίδευση και κοινωνία, και τέχνες. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, Πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Video

Photo

Newsletters

eNews September 2013 – English

eNews September 2013 – Greece

(also accessible from our ‘Sign up for our newsletters’ page)

Links

British Council Greece

Youtube

Translation

English

Twitter


Facebook