Handheld’n liikkuville työntekijöille tarkoitettu lujitettu Nautiz X4 tietokone nyt myös Android’lla

Lidköping, Ruotsi, 17.9.2014, PRNewswire - Ruotsalainen lujitettujen kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten johtava valmistaja Handheld Group ilmoitti tänään päivityksestä Nautiz X4 laitteeseen. Nautiz X4 on monikäyttöinen, pienikokoinen kämmentietokone, joka on nyt saatavana myös Android 4.2 käyttöjärjestelmällä.

Lue lisää

Nautiz X4 on pieni ja kevyt lujitettu kämmentietokone, joka on optimoitu tietojen tehokasta paikan päällä keruuta varten. Se on suunniteltu ja kehitetty erityisesti liikkuville työntekijöille, jotka työskentelevät vaativissa ympäristöissä mm. varastotehtävissä, logistiikassa, kuljetusalalla, sähkön- ja vedenjakelussa, kenttätöissä ja turvallisuus- ja julkisen turvallisuuden tehtävissä.

Nautiz X4:n mitat ovat vain 156 x 74 x 25,5 millimetriä ja paino vain 330 grammaa, ja siinä on erittäin kirkas resistiivinen kosketusnäyttö, jota voi lukea auringonvalossakin ja joka hoitaa luotettavasti laskentatehtävät kaikenlaisissa olosuhteissa. Siihen tulee valmiiksi asennettuna joko erittäin suorituskykyinen 1D-laserlukulaite tai 2D-kuvasuoritin, jolla voi hoitaa luku- ja viivakooditehtävät äärimmäisen nopeasti ja tarkasti. Laitteessa on myös 5 megapikselin kamera, jossa on automaattinen tarkennus ja LED-salama.

Nautiz X4 on IP65-tiiviysluokan laite, joten se ei läpäise pölyä ja kestää erittäin hyvin vettä. Se täyttää myös vaativien MIL-STD-810G-sotilastestistandardien kokonaiskestävyyttä ja kosteuden, tärinän, iskun, pudotuksen, suolan ja äärilämpötilojen kestoa koskevat vaatimukset.

”Nautiz X4’sta on tullut ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta ilmeinen vaihtoehto eri alojen mobiilityöntekijöille” , kertoo Johan Hed, Handheld Groupin tuotepäällikkö. ”Tarjotaksemme asiakkaillemme vaihtoehtoja, julkistimme Nautiz X4:lle Android 4.2 käyttöjärjestelmävaihtoehdon Windows Embedded Handheld 6.5:n rinnalle”.

Lujitetussa Nautiz X4 -kämmentietokoneessa on sisäinen u-blox-GPS-vastaanotin, ja siihen on saatavissa useita yhteysvaihtoehtoja, mm. tehokas 3G-yhteys ja erinomaiset Wi-Fi-toiminnot. Laitteessa on 1 GHz:n suoritin, 512 Mt RAM-muistia ja 1 Gt Flash-muistia, ja sen käyttöjärjestelmänä on Android 4.2. tai Windows Embedded Handheld 6.5, joka on ammattikäyttäjien eniten käyttämä käyttöjärjestelmäratkaisu.

Uusia Nautiz X4 laitteita Android 4.2:lla voi tilata jo nyt.

Hyödyllisiä linkkejä

Nautiz X4:n tuotetiedot
Handheld Group
Handheld-tuotteet
Mitä lujitettu tarkoittaa?

Twiittaa tämä: Handheld’n liikkuville työntekijöille tarkoitettu lujitettu NAUTIZ X4 nyt myös Android 4.2:lla www.handheldgroup.com/Nautiz-X4-with-Android

Tietoa Handheldista

Handheld Group on lujitettujen kannettavien tietokoneiden, PDA-laitteiden ja älypuhelimien valmistaja. Handheld ja sen yhteistyökumppanit ympäri maailman toimittavat täydellisiä mobiiliratkaisuja mm. geomatiikkaan, logistiikkaan, metsänhoitoon, joukkoliikenteeseen, kuntatekniikkaan, rakennuksille, huoltoalalle, kaivosteollisuuteen, asevoimille ja turvallisuussektorille. Ruotsalaisella Handheld Groupilla on paikallisia toimistoja Suomessa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Italiassa, Saksassa, Sveitsissä, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Jos haluat lisätietoja, katso www.handheldgroup.com/fi

Lisätietoja:

Juhani Salas, Toimitusjohtaja, Handheld Finland Oy, 050 441 7705

Linkkejä

Nautiz X4:n tuotetiedot
Handheld Group
Handheld-tuotteet
Mitä lujitettu tarkoittaa?

käännökset

European Spanish
Chinese Simplified
Chinese Traditional
Japanese
Korean
Thai
Malay

Follow us on Twitter

Embed Code
x
<iframe id='inlineFrameId' name='inlineframe' src="https://www.multivu.com/players/fi/72762532-handheld-NAUTIZ-X4-android/embed.html" frameborder="0" scrolling="no" width="512" height="384" marginwidth="0" marginheight="0" ></iframe>
<a href="https://www.multivu.com/players/fi/72762532-handheld-NAUTIZ-X4-android">Handheld’s NAUTIZ X4 Rugged Computer for the Mobile Worker Now Also with Android</a>