Handheld lanceert de splinternieuwe Nautiz X4 robuuste computer voor de mobiele werknemer

Lidköping, Zweden, 17 September 2014, PRNewswire - Handheld Group, een toonaangevende fabrikant van robuuste mobiele computers en smartphones, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een update van de Nautiz X4 robuuste handheld die eerder dit jaar is aangekondigd. De Nautiz X4, een multifunctionele compacte handheld computer voor de mobiele werknemer, is nu ook verkrijgbaar met Android 4.2 waardoor de klant een keuze krijgt in besturingssysteem.

Meer informatie

De Nautiz X4 is een compacte, lichte en robuuste handheld computer die werd geoptimaliseerd voor het efficiënt verzamelen van gegevens in het veld. Hij werd speciaal ontworpen en ontwikkeld voor mobiele werknemers in veeleisende omgevingen in sectoren als magazijnbeheer, logistiek, transport, nutsvoorzieningen, fieldservice, beveiliging en openbare veiligheid.

De Nautiz X4 is slechts 156 x 74 x 25.5 millimeter groot en weegt 330 gram. Hij beschikt over een zeer helder resistief touchscreen dat ook in zonlicht goed leesbaar is voor betrouwbaar gebruik in uitdagende werkomgevingen en kan worden geleverd met een hoogwaardige 1-D laserscanner of een 2-D imager voor het supersnel en nauwkeurig scannen van barcodes. Het apparaat is bovendien uitgerust met een 5MP camera met autofocus en led-flash.

De Nautiz X4 heeft een IP65 Ingress Protection normering, wat betekent dat hij ondoordringbaar is voor stof en zeer goed bestand tegen water. De Nautiz voldoet ook aan strenge MIL-STD-810G militaire testnormen voor duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht, schokken, trillingen, vallen, zout en extreme temperaturen.

"De Nautiz X4 is een voor de hand liggende keuze geworden voor mobiele werkers in een breed spectrum van sectoren. Dit dankzij zijn ultieme mobiliteit in combinatie met echte functionaliteit in het veld en dat alles in een handige verpakking en een aantrekkelijke prijs." zegt Johan Hed, Product Manager bij Handheld Group. "Om onze klanten meer keus te geven introduceren we nu de optie om de Nautiz X4 met Android 4.2 te bestellen als aanvulling op het bestaande Windows Embedded Handheld 6.5 platform.”

De Nautiz X4 robuuste handheld computer is uitgerust met een geïntegreerde u-blox gps-ontvanger voor professionele navigatiefunctionaliteit. Deze handheld biedt ook meerdere aansluitmogelijkheden, zoals zeer snel 3G en uitstekende Wi-Fi-mogelijkheden. Hij heeft een snelle 1 GHz processor, 512 MB RAM en 1 GB flash-geheugen en draait op Android 4.2 of op Windows Embedded Handheld 6.5, welke nog steeds het favoriete besturingssysteem is voor professionele gebruikers in de beoogde sectoren.

U kunt de nieuwe Nautiz X4 robuuste handheld met Android gelijk bestellen

Nuttige links

Nautiz X4 productspecificaties
Handheld Group
Handheld productassortiment
Wat betekent robuust?

Tweet dit: Handheld’s Nautiz X4, de ultieme robuuste tool voor de mobiele werknemer, nu ook verkrijgbaar met Android www.handheldgroup.com/Nautiz-X4-with-Android

Over Handheld

Handheld Group is een fabrikant van robuuste mobiele computers, PDA's en smartphones. Handheld en zijn partners wereldwijd leveren complete mobiele oplossingen voor bedrijven in sectoren als geomatica, logistiek, bosbouw, openbaar vervoer, nutsvoorzieningen, de bouwsector, onderhoud, mijnbouw, het leger en de beveiliging. De Handheld Group uit Zweden heeft lokale kantoren in Finland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Duitsland, Zwitserland, Australië en de VS. Voor meer informatie, zie https://www.handheldgroup.com/nl

Mediacontact:

Sofia Löfblad, Marketing Director, Handheld Group, Zweden: +46 510 54 71 70
Peter ter Linde, Managing Director, Handheld Benelux B.V., The Netherlands: +31 (0)570 646444

Related Links

Nautiz X4 productspecificaties
Handheld Group
Handheld productassortiment
Wat betekent robuust?

Vertalingen

European Spanish
Chinese Simplified
Chinese Traditional
Japanese
Korean
Thai
Malay

Follow us on Twitter

Embed Code
x
<iframe id='inlineFrameId' name='inlineframe' src="https://www.multivu.com/players/nl/72762532-handheld-NAUTIZ-X4-android/embed.html" frameborder="0" scrolling="no" width="512" height="384" marginwidth="0" marginheight="0" ></iframe>
<a href="https://www.multivu.com/players/nl/72762532-handheld-NAUTIZ-X4-android">Handheld’s NAUTIZ X4 Rugged Computer for the Mobile Worker Now Also with Android</a>