Find den optimale kombination af håndvask og vandhane

En unik online konfigurator, GROHE BestMatch™ hjælper dig med at finde den perfekte kombination af håndvask og vandhane

27 November, 2014, PR Newswire/- Når det kommer til at vælge håndvask og vandhane til dit badeværelse, vil du stå til ansigt med et uendligt sortiment. Hvilken vandhane ser bedst ud til hvilken håndvask? Og hvilken tud-højde passer til hvilken vask. Svarene på alle disse spørgsmål og flere til, er besvaret på vores nylancerede app, GROHE BestMatch™. Dette unikke online program behøver kun få klik, for at kunne identificere den optimale sammensætning. At sikre sig et attraktivt look, maksimal nydelse og perfekt vandstrømning har aldrig været nemmere.

Læs mere

Designer-afprøvede løsninger

GROHE BestMatch™ gør det at designe dit eget badeværelse endnu sjovere. Ved et par simple klik gennem kombinationer på hjemmesiden eller app’en, vil den gemme dine favorit-kombinationer og give dig mulighed for at dele dem på pinterest eller Facebook, så de kan diskuteres med familie og venner.

GROHE BestMatch™ er ikke baseret på en simpel formel, men gennemgående testet for at sikre komfortabel brug og undgå plaskende håndvaske. For at gøre dette online værktøj tilgængeligt for kunder, istallerede GROHE forskellige linjer på de pågældende vaske fra forskellige producenter, og udførte adskillige tests. Testene fremhævede mængden af plasken og pladsen mellem tuden og bunden af vasken samt det samlede visuelle udtryk.

Paul Flowers, Senior Vice President for Design of GROHE, har personligt eksamineret alle kombinationer baseret på deres fælles linier og udtryk. Over 3000 kombinationer er allerede blevet testet i GROHE lab – flere vil komme.

Få klik for brugerne at finde deres drømmebadeværelse

Sådan fungerer GROHE BestMatch™: Brugeren vælger en vandhane eller håndvask. Filtre såsom stil, produkttype, form og installation indskrænker kombinationerne til det øsnkede. Porduktsortimentet er fra standard håndvaske til indbyggede håndvaske, fra underlimede vaske til vandhaner i forskellige højder, til fritstående amaturer og vægmonterede haner.

Ligetil navigation, et tilpasset søgevindue, adskillige hjælpemidler og diagrammer hjælper til en hurtig søgeproces. Søgningen kan indskrænkes endnu mere ved at tilføje pris, producent, størrelse og stil m.m., så brugeren til slut kun har de bedste kombinationer vist. Resultat: Ikke mere plaskende vand og mangel på plads, kombineret med et stilligt design.

Takket være den realistiske præsentation af produkterne, kan alle evaluere mulige kombinationer uden at have fantasien til at forestille sig det eller tænke tre-dimensionelt. På denne måde kan man se produkterne sammen, også dem der ikke findes i showrooms eller butikker.

Dette tillader brugerne at finde den perfekte løsning for badeværelset. Dette fænomen der allerede eksisterer indenfor andre brancher, såsom mode, livstil, mad, elektronik og biler, er nu muligt i badeværelsesdesign – takket være GROHE. Et let-anvendeligt program tilbyder ægte værdi til design af badeværelset. GROHE BestMatch™ gør plaskende vand og uanvendelig design kombinationer historie – GROHE finder drømmeholdet for ethvert badeværelse.

Fordelene ved GROHE BestMatch™ - et overblik

Funktioner:

  • Guide igennem et uoverskueligt produktsortiment
  • Muligheden for at prøve kombinationer i et online program på en hurtig og effektiv måde
  • Hjælpemidlerne giver mulighed for nem koordination
  • Der vises kun muligheder, der er testet funktionelt og visuelt

Resultater:

  • Intet plaskende vand når hanen åbnes
  • Håndvask uden vandplasken
  • Behagelig brug af håndvask-kombinationer takke være tilstrækkelig plads mellem hane og vask
  • Attraktivt design I badeværelset takket være professionelt tested kombinationer

Gå til www.bestmatch.grohe.com for mere information.

Contact GROHE
Feldmühleplatz 15, 40545 Düsseldorf, Germany, Phone: +49.(0)211/9130-3000, www.grohe.com

Media contact:
Helena McShane, Ogilvy Public Relations, E-mail: [email protected], Tel: +46.(0)733 440049

QR Code

         

GROHE BestMatch App

Video

Download Video

Right click the above button and choose “Save target/link as…”


Relaterede dokumenter

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Relaterede links

GROHE Website

yderligere oversættelser

Swedish

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Czech

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Polish

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Twitter

Find us on Facebook