Vind jouw droom combinatie van wastafel en kraan

De unieke online applicatie GROHE BestMatch™ helpt je de perfecte combinatie van wastafel en kraan te vinden

27 November, 2014, PR Newswire/- Als je ooit naar een wastafel met kraan hebt gezocht, dan weet je dat de keuze enorm is. Er zijn oneindig veel mogelijke combinaties te vinden. Maar welke kraan past het beste bij je wastafel? En welke hoogte van de kraan moet je nemen bij de gekozen wastafel? Waar moet ik nog meer op letten als ik een wastafel en kraan ga uitzoeken? De nieuwe GROHE BestMatch™ app geeft antwoord op al deze vragen. Na een paar klikken bepaal je jouw perfecte combinatie van wastafel en kraan die voldoet aan al je eisen en wensen. Het was nog nooit zo eenvoudig om de juiste keuze te maken  van een combinatie met een passend design, optimaal comfort en een perfecte waterstraal.

Meer informatie

Combinaties die de design-test hebben doorstaan

GROHE BestMatch™ maakt het ontwerpen van je eigen badkamer nog leuker. Je scrollt eenvoudig door alle mogelijke combinaties op de website of in the app. Je kunt je favoriete combinaties opslaan, printen, delen via Pinterest of Facebook, of versturen via email. Zo kun je jouw keuzes bespreken met vrienden, familie of experts in de winkel.

GROHE BestMatch™ is niet gebaseerd op een simpele formule met de lengte van de uitloop van een kraan, de diepte van de wastafel en de hoek waarmee het water in de wastafel valt, als variabelen. Om deze online tool te kunnen ontwikkelen heeft GROHE een groot aantal gangbare wastafels van bekende fabrikanten in een laboratorium geïnstalleerd en uitvoerig getest met diverse GROHE kranen. Tijdens het onderzoek in het GROHE Lab zijn de verschillende combinaties in de praktijk getest. Past de kraan op de wastafel? Spettert er water over de rand van de wastafel als de kraan helemaal openstaat? Spettert er water over de rand van de wastafel als je je handen wast onder de kraan? En hoe wordt het comfortniveau ervaren?

Paul Flowers, Senior Vice President Design van GROHE, heeft persoonlijk het samenspel van de lijnen en vormen van alle mogelijke combinaties onderzocht voordat een combinatie in de praktijk werd getest. Tot op heden zijn er ruim 3,000 combinaties getest, en nieuwe testen volgen.

Binnen een paar klikken de perfecte combinatie voor in de badkamer

En zo werkt de GROHE BestMatch™ applicatie: de gebruiker kiest eerst een kraan, of eerst een wastafel. Beschikbare filters voor stijl, design, uitvoering en type bediening, verkleinen het zoekresultaat. De wastafels varieren van standaard wastafels, inbouw wastafels naar opzetwastafels. En er is keuze uit kranen in verschillende hoogtes, vrijstaande kranen, een- en tweehendel kranen en wandmengkranen. De overzichtelijke user interface, de eenvoudige zoekstructuur, realistische afbeeldingen en een zeer hoge reactiesnelheid maken een snelle orientatie mogelijk. De zoekresultaten kunnen verder verkleind worden door aanvullende factoren zoals prijsniveau, merk, serie, hoogte van de kraan en de design-stijl mee te nemen. Zo worden alleen de meest optimale combinaties getoond. Het eindresultaat: geen hinderlijk gespetter van water over de wastafelrand, optimaal comfort en een mooi op elkaar afgestemd design.

Dankzij de realistische afbeeldingen van de producten kan iedereen de mogelijke combinaties prima beoordelen zonder een beroep te doen op het drie-dimensioneel voorstellingsvermogen. Op deze manier kunnen zelfs combinaties die niet in een showroom staan opgesteld worden bekeken en op de keuzelijst gezet worden. Dit stelt de gebruiker in staat om de perfecte combinatie te vinden.

Wat al geruime tijd als vanzelfsprekend wordt gevonden in veel andere branches zoals mode, wonen, elektronica en auto’s, is nu ook bereikbaar binnen de sanitaire branche dankzij GROHE. Een online configurator die eenvoudig in gebruik is, en een zeer waardevolle toegevoegde waarde geeft in de ontwerpfase van een badkamer. Dankzij GROHE BestMatch™ behoren foute design combinaties en spetterend water tot het verleden – GROHE zal de juiste combinatie van wastafel en kraan voor iedere badkamer vinden

De voordelen van GROHE BestMatch™ op een rij
Functies:

  • Het begeleiden door een complex product assortiment
  • De mogelijkheid om op snelle en duidelijke wijze diverse combinaties uit te proberen
  • Diverse stappen die het besluitvormingsproces vereenvoudigen
  • Alleen de combinaties van wastafels en kranen die geslaagd zijn voor de design- en technische testen komen naar voren

Resultaat:

  • Geen spetterend water als de kraan geopend wordt
  • Geen risico op spetterend water bij het wassen van handen
  • Comfortabel doordat er voldoende ruimte is tussen de uitloop van de kraan en de wastafel.
  • Een aantrekkelijk en bij elkaar passend badkamer ontwerp, dankzij een professioneel goedgekeurde combinatie

Ga naar www.bestmatch.grohe.com voor meer informatie.

Media contact Nederland
Grohe Nederland B.V., Marlies Osinga
Telefoon: +31 (0)79 3680 133
E-mail: [email protected]

Media contact België
GROHE België nv-sa, Valerie Verduyckt
Tel.: +32 (0)16 319 263
E-mail: [email protected]

QR Code

         

GROHE BestMatch App

Video

Download Video

Rechts klikken op de bovenstaande knop en kies “Doel / Koppeling opslaan als …”


Verwante documenten

GROHE BestMatch Applicatie
GROHE BestMatch Background

Related Links

GROHE Website

verdere Vertalingen

Swedish

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Czech

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Polish

GROHE BestMatch Configurator
GROHE BestMatch Background

Twitter

Find us on Facebook